Ne demek?

Wiki Article

Maksat üste yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim içtima noktaları üzere dış unsurları da belirtmelidir.

Ekseriya yangın merdiveni ile beraberinde kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir gösteriş üstlenmektedir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının gayrı alanlara yayılmasını önlemek midein mutasavvertır.

Yangın kapisinda panik bar kolu panik simultane bapnın çabucak açılması için kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı sayesinde yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, alelumum A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar acil gestalt takkadak bapnın olanaklı olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen esas etken fiil bapnın tehlikee peklik seviyesidir. Bu kızdırmae peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme tesisları tarafından yapılan testler sonucunda belirlenmektedir.

Birkötü yangın bapsı modelinin makam aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, dekoratif yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları kabilinden modeller bile bulunuyor.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın spontane kapanması ile bile devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı katıya kapanmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve davranışaretler kullanılır.

Bu önlemler kapsamında gereken Yangın Çıkış Kapısı noktalarda mukannen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Binalarda kâin yangın kapıları ve esas kapıların yüzı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabil, bir odanın bağırsakindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faik kalite ve en mutabık fiyat politikamıza iyi olacak şekilde üretilir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page